Case: Aben & Slag Advocaten.

Het recht op een frisse, nieuwe uitstraling

Bedrijfsvideo Google Ads Huisstijl ontwerp Online marketing strategie Social Advertising Website ontwikkeling

Aben & Slag Advocaten is al jarenlang een juridisch begrip in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Met de kenmerken dichtbij en doelgericht bieden zij juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren vanuit hun kantoren in Weert en Helmond. Door middel van samenwerking met internationale collega’s, ondersteunt Aben & Slag ook elders in het Nederlands en Belgische land hun relaties. Hieronder vallen de volgende expertises: arbeidsrecht, belgian desk, faillissementen, handelsrecht en procederen, incasso’s, insolventierecht en herstructurering, ondernemingsrecht, familie- & erfrecht en vastgoed & overheid.

Behaalde resultaten

Stijging SEA groei (na 2 maanden)
+ 0 %
Stijging organische groei (na 3 maanden)
+ 0 %
Stijging websitebezoekers
0 %
Stijging conversiepercentage
0 %

Het traject

Voor we begonnen met de daadwerkelijke uitvoer van onze werkzaamheden, hebben wij een online marketing sessie met een deel van het personeel gehouden. Na deze uitgebreide sessie kwamen we uiteindelijk tot een heldere strategie met KPI’s. Ook werd er duidelijk welke campagnes er ontwikkeld moesten worden, welke middelen we moesten toepassen en welke kanalen werden ingezet. Op de volgende kanalen was dit:

Eerste stap was het realiseren van een vernieuwde website, die organisch op langer termijn hoog zou scoren in Google (SEO). Middels een gedegen analyse via Google Analytics, doelgroeponderzoek en UX onderzoek kwamen we uit op het daadwerkelijke webdesign dat we wilden gaan realiseren. September 2019 is de nieuwe website live gegaan. Op deze website hebben wij ook nieuwe bedrijfsfoto’s gemaakt van het personeel. In de tussentijd zijn alle campagnes voor Google AdWords heringericht vanuit het oude account, conversietags in Google Tag Manager getest en het realtime dashboard in Google Datastudio gerealiseerd.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met social media marketing. Er is op basis van de doelgroep bepaald om de kanalen Facebook en LinkedIn actief te gebruiken. Zo stellen wij maandelijks, in samenspraak met het personeel, een social media kalender op die gevuld staat met de activiteiten van de advocaten.

De laatste stap naar een frisse uitstraling naar hun (potentiële) klanten was de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl op het drukwerk van Aben & Slag. Zo werden flyers, visitekaartjes en briefpapier opnieuw opgemaakt.

Andere relevante cases

Kijkje in de keuken? Hier zijn onze smaakmakers! Laat je inspireren door onze projecten die niet alleen onze klant, maar ook hun klanten, enthousiast maakten.
BedrijfsfotografieWebsite ontwikkelingLogo ontwerpHuisstijl ontwerpPortretfotografie

Dovetail

Integration made easy
Optimaliseer je zakelijke processen door je bedrijfsapplicaties te laten samenwerken via het Dovetail platform. Dovetail is een low-code...

Oakfield Champignons

Het telen van een nieuwe huisstijl
Oakfield Champignons is een bedrijf in Stramproy die gespecialiseerd is in het kweken, oogsten en verpakken van verschillende...
BedrijfsfotografieWebsite ontwikkelingHuisstijl ontwerpFoodfotografie
Bedrijfsvideo

Albert Heijn Heerschap

Van geel naar blauw
Heerschap is in Weert en omgeving al enige tijd een begrip in de supermarkten wereld en in begin...

IV Experts

Dé partner voor informatievoorzieningmanagement
IV Experts uit Veenendaal is dé partner voor informatievoorzieningmanagement. Hun missie is ambitieus: élke organisatie de informatievoorziening op...
Online marketingAftermovie
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo

Breman

Iedereen energiepositief!
Iedereen energiepositief, daar gaan ze voor bij Breman! Meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en...

De Bomenshop

Het grootste laanboomcentrum van Europa
Je bevindt je in het idyllische Opheusden, in het hart van de Betuwe, bekend als het grootste laanboomcentrum...
Google Ads

Ben jij ons nieuwe succesverhaal?

Klaar om de groei van jouw bedrijf een boost te geven met content die écht impact maakt? Laten we samenwerken om iets spectaculairs te creëren. Jouw succesverhaal begint hier!