Case: Albert Heijn Heerschap.

Van geel naar blauw

Bedrijfsvideo

Heerschap is in Weert en omgeving al enige tijd een begrip in de supermarkten wereld en in begin 2022 koos Heerschap ervoor om al zijn Jumbo filialen te verbouwen naar het Albert Heijn concept.

In negen weken tijd vijf Jumbo filialen verbouwen tot compleet nieuwe Albert Heijn filialen, dat was het plan! Met ongeveer 2 weken per filiaal werden de Jumbo winkels winkel na winkel compleet omgetoverd tot prachtige nieuwe supermarkten. Hoe dat in zo’n korte tijd gerealiseerd werd, was fantastisch om te zien! De vijf filialen welke een grote transformatie hebben ondergaan zijn: Moesel, Boshoven, Leuken, Nederweert & Heythuysen.

Het traject

Met vijf filialen in negen weken was het een flinke uitdaging om alles goed in beeld te brengen. Ieder filiaal ging ongeveer hetzelfde proces door met de verbouwing. Het begon met de sloop en eventuele aanbouw. Daarna volgde het leggen van de vloer, elektra, leidingwerk etc. en al vrij snel werden de nieuwe gangen gecreëerd. Aangezien alles zo ontzettend snel ging, waren er veel momenten dat we langs gingen om de verschillende stappen vast te leggen.

Met zo’n 30-60 minuten per bezoek filmen waren we in staat om veel verschillende stappen van het verbouwproces vast te leggen. We wilde immers zo’n compleet mogelijk beeld geven van iedere winkel!

Na de verbouwing volgde een feestelijke opening met onder andere de welbekende Albert Heijn hamster! Een leuk en vrolijk evenement waar veel klanten de winkel voor het eerst zagen. Daarbij ook een mooie afsluiting voor de verbouwfilms.

Andere relevante cases

Kijkje in de keuken? Hier zijn onze smaakmakers! Laat je inspireren door onze projecten die niet alleen onze klant, maar ook hun klanten, enthousiast maakten.
BedrijfsfotografieGoogle AdsWebsite ontwikkelingWervingsvideo

Werken bij Clement Group

Een knap staaltje werk
Clement Group verzorgt metaaltechniek op een absoluut topniveau. Clement group is een full service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit...

IV Experts

Dé partner voor informatievoorzieningmanagement
IV Experts uit Veenendaal is dé partner voor informatievoorzieningmanagement. Hun missie is ambitieus: élke organisatie de informatievoorziening op...
Online marketingAftermovie
BedrijfsfotografieWebsite ontwikkelingLogo ontwerpHuisstijl ontwerpPortretfotografie

Dovetail

Integration made easy
Optimaliseer je zakelijke processen door je bedrijfsapplicaties te laten samenwerken via het Dovetail platform. Dovetail is een low-code...

Tour de Tietema

Van fietsende vrienden naar YouTube hit
Tour de Tietema heeft in korte tijd naam gemaakt met hun unieke en originele manier van verslaggeving in...
E-mailmarketingGoogle Ads
BedrijfsfotografieWebsite ontwikkelingHuisstijl ontwerpFoodfotografie

Oakfield Champignons

Het telen van een nieuwe huisstijl
Oakfield Champignons is een bedrijf in Stramproy die gespecialiseerd is in het kweken, oogsten en verpakken van verschillende...

Van Geleuken Infra

Meer dan alleen graven!
Je kent het wel, de stoep ligt in de straat open en je kan maar moeilijk bij je...
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo

Ben jij ons nieuwe succesverhaal?

Klaar om de groei van jouw bedrijf een boost te geven met content die écht impact maakt? Laten we samenwerken om iets spectaculairs te creëren. Jouw succesverhaal begint hier!