Case: Werken bij Clement Group.

Een knap staaltje werk

Bedrijfsfotografie Google Ads Website ontwikkeling Wervingsvideo

Clement Group verzorgt metaaltechniek op een absoluut topniveau.

Clement group is een full service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group. Ze bieden innovatieve totaaloplossingen en projecten voeren ze volledig uit van ontwerp tot realisatie en plaatsing.

Het traject

In het kader van de scriptie van de marketing stagiair over employer branding kwam Clement Group bij ons terecht met de vraag om een werken bij website te ontwikkelen. Naast dat er natuurlijk vacatures op moeten staan, was het ook essentieel om de werkcultuur goed over te brengen. Waarom is het tof om te werken bij Clement Group? Wat zijn de verhalen van huidige medewerkers? Wat heeft Clement Group eigenlijk te bieden?

Na een goed onderbouwd ontwerptraject zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website en hebben we tegelijkertijd foto en filmshoots ingepland. Tijdens deze sessies hebben we zowel sfeerbeelden en actieshots ook portretten geschoten om te gebruiken bij alle vacatures. Zo kunnen de vacatures en functies ook echt een gezicht krijgen!

Voor de video was het plan om een dag uit het leven van een Clement Group werknemer te laten zien. Wat maakt hij mee? Wat doen collega’s in de buurt? Al met al een goed totaalbeeld van wat er allemaal kan gebeuren op een dag bij Clement Group.

Andere relevante cases

Kijkje in de keuken? Hier zijn onze smaakmakers! Laat je inspireren door onze projecten die niet alleen onze klant, maar ook hun klanten, enthousiast maakten.
E-mailmarketingGoogle Ads

Tour de Tietema

Van fietsende vrienden naar YouTube hit
Tour de Tietema heeft in korte tijd naam gemaakt met hun unieke en originele manier van verslaggeving in...

De Bomenshop

Het grootste laanboomcentrum van Europa
Je bevindt je in het idyllische Opheusden, in het hart van de Betuwe, bekend als het grootste laanboomcentrum...
Google Ads
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo

Breman

Iedereen energiepositief!
Iedereen energiepositief, daar gaan ze voor bij Breman! Meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en...

Albert Heijn Heerschap

Van geel naar blauw
Heerschap is in Weert en omgeving al enige tijd een begrip in de supermarkten wereld en in begin...
Bedrijfsvideo
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo

Van Geleuken Infra

Meer dan alleen graven!
Je kent het wel, de stoep ligt in de straat open en je kan maar moeilijk bij je...

COVID-19 in Weert

De lege straten van Weert
Van 2020 tot 2022 was de hele wereld in de ban van het COVID-19 virus, kortweg het Corona...
Bedrijfsvideo

Ben jij ons nieuwe succesverhaal?

Klaar om de groei van jouw bedrijf een boost te geven met content die écht impact maakt? Laten we samenwerken om iets spectaculairs te creëren. Jouw succesverhaal begint hier!