Logo ontwerp

Voor een herkenbaar en spraakmakend logo

Een professioneel logo ontwerp schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten of diensten.

Een logo is voor jouw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende indruk maakt!

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep moet aanspreken. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep.

Ook een nieuw logo?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vaak wordt er een combinatie van een beeldmerk en een woordmerk gebruikt, echter zijn er tal van succesvolle voorbeelden die 1 woord of beeld gebruiken!

Een logo laten ontwerpen is een heel proces. Wat de een mooi vindt, spreekt de ander juist niet aan. Op basis van jouw wensen en onze creativiteit stellen wij de eerste logo concepten op. Deze logo concepten bieden een globale vertoning van jouw toekomstige logo en wordt verduidelijkt op basis van jouw feedback. Na het concept zullen wij de concepten verder uitwerken. Wij houden hierbij rekening met alle wensen die jij vooraf hebt genoemd en doelgroep, zodat wij een logo ontwerp schetsen dat bij jouw bedrijf past. Door het gebruik van verschillende kleuren en beelden kunnen wij een volledige schets van jouw logo creëren en u een blik laten werpen op hoe jouw logo er uit gaat zien.

Een woordmerk is een logo dat enkel uit tekst (de merknaam) bestaat, in een passend lettertype gegoten. Dit kan een bestaand lettertype zijn, maar je kan er ook zelf eentje maken. Daarnaast bestaat er nog een beeldmerk. Hierbij wordt er geen tekst gebruikt, maar is het logo volledig grafisch opgebouwd.