Diensten

Home > Diensten

Social media beheer

Er zijn vele verschillende kanalen die data van gebruikers produceren, die goed van toepassing kunnen zijn op uw bedrijf. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De uitleg van zoekmachine optimalisatie (SEO) is het geheel aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in de organische resultaten van een zoekmachine. Google’s algoritme verandert continu, hierdoor is het optimaliseren van SEO ook een continu proces.

Lees meer

Zoekmachine adverteren (SEA)

Om beter vindbaar te zijn voor uw potentiële klanten en hierdoor dus hoog in de zoekresultaten binnen Google te staan, is SEA (zoekmachine adverteren) onmisbaar. Google Adwords kan u helpen om deze doelstellingen te realiseren.

Lees meer

Web Analytics

Het is belangrijk om te weten hoe uw bezoekers door een website navigeren. Bent u hiervan op de hoogte? Weet u toevallig ook wat dit zegt over uw uiteindelijke omzet?

Lees meer

Offline Marketing Strategy

Offline marketing is het overbrengen van de waarde van producten of diensten zonder het gebruik van digitale media zoals internet. Offline marketing is erg breed, maar de beleving van de doelgroep is makkelijker te creëren.

Lees meer

Webdesign & Development

Heeft uw bedrijf geen (goede) website? Dan is dat een gemiste kans voor u en uw bedrijf. Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Een goede, representatieve website zorgt voor meer naamsbekendheid, vindbaarheid en vergroot te kans om nieuwe klanten te werven.

Lees meer

Logo & Huisstijl

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming.

Lees meer

Brochures & Flyers

Een brochure of flyer is een uitstekend middel om uw doelgroep aan te spreken of te triggeren. Een brochure of flyer is tastbaar en u kunt hierin laten zien wat uw sterke punten zijn en welke producten of diensten u hebt.

Lees meer

Fotografie & Video

Fotografie en video zijn visuele weergave, waar uw doelgroep een goed inzicht krijgt waar u en / of uw bedrijf voor staat. Emotie in beeld. Of het nu gaat om een prachtige huwelijksreportage of een dynamische bedrijfsfilm. Uiteindelijk gaat het om het plaatje wat u maakt.

Lees meer

Vastgoed Promotie

Voor verschillende makelaarskantoren, aannemers en projectontwikkelaars verzorgen wij de volledige vastgoed promotie. Naast het verzorgen van realistische fotografie, maken wij o.a. ook 4K video’s, presentatiepakketen, brochures en in iedere kamer 360 graden foto’s om een virtual tour te realiseren.

Lees meer

3D Design

Noodzakelijk voor bijna elk product is een ontwerp in 3D, waar het visueel perfect tot uiting komt. Wij verzorgen 3D presentaties op maat. Naast vormgeving, leesbaarheid en beeldkwaliteit hebben we ook aandacht voor de inhoud van uw presentatie.

Lees meer

Usability

Usability-onderzoek geeft inzicht in hoe uw doelgroep zich over uw website of applicatie beweegt, waar de onduidelijkheden zitten en wat de wensen en behoeften zijn. Dit type onderzoek leent zich ook goed voor concept testing.

Lees meer

Trainingen

Falqon Creative verzorgt ook trainingen in Social Media. De social media kanalen blijven groeien en veranderen en voor de meeste bedrijven is het niet meer bij te houden. Daarnaast hebben bedrijven nog veel te leren met het zakelijk gebruik en het optimaal inzetten van social media.

Lees meer

Interim

Falqon Creative heeft de beschikking over (online) marketeers, grafisch vormgevers en webdesigners. Het kan een optie zijn om een van onze specialisten als interim te gebruiken binnen uw bedrijf.

Lees meer

Marketing Automation

Marketing Automation is ideaal om met prospects en leads online te interacteren, in te spelen op hun gedrag en de juiste boodschap te communiceren op het juiste moment via het juiste kanaal. Daarnaast is het een ‘engagement marketing machine’. Het is een systeem voor creatie (landingpages, emails, etc.), management en automatiseren van marketing processen (online en offline).

Lees meer

Nieuwsgierig geworden? Neem voor een advies op maat contact op met Menno Schreven.