3D Design

Home > Diensten > 3D Design

Noodzakelijk voor bijna elk product is een ontwerp in 3D, waar het visueel perfect tot uiting komt. Wij verzorgen 3D presentaties op maat. Naast vormgeving, leesbaarheid en beeldkwaliteit hebben we ook aandacht voor de inhoud van uw presentatie.

Wij zijn gespecialiseerd in 3D processen die 3D modellering, 3D visualisatie, 3D-rendering en 3D-animatie bevatten. Wij bieden oplossingen voor een breed scala van industrieën en beroepen werken met cliënten in alle stadia van hun projecten.3D Design wordt steeds belangrijker door de ontwikkeling van de 3D printer. 3D printers bieden nu al de mogelijkheid om verschillende objecten te printen en dit zal de komende jaren alleen nog maar meer toenemen. Tevens kunnen drie dimensionale modellen kunnen soms goed van pas komen bij presentatie van uw ideeën. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beursstands in een 3D model ontwerpen of andere objecten en omgevingen ontwerpen. Een huis, een kamer of een gebouw bijvoorbeeld. Een van de belangrijkste tools om een idee helder te krijgen is 3d visualisatie. Als u uw innovatie of product helder kunt communiceren naar uw (potentiële) klant, zorgt dit voor een degelijke uitgangspositie. Wij maken een stijlvolle 3d visualisatie van uw idee, product of innovatie.

Onze 3d prototyping dienst is perfect voor u, als u op zoek bent naar:

  • Conceptontwikkeling/Industrieel Design
  • Prototyping
  • Preproductie
  • Productie / Marktintroductie
  • Beursstands

Benieuwd naar 3D Design van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas.