Brochures & Flyers

Home > Diensten > Brochures & Flyers

Een brochure of flyer is een uitstekend middel om uw doelgroep aan te spreken of te triggeren. Een brochure of flyer is tastbaar en u kunt hierin laten zien wat uw sterke punten zijn en welke producten of diensten u hebt.

Naast de content speelt het design ook een belangrijke rol bij een goede brochure. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw huisstijl. Hierdoor wordt uw brochure of flyer herkenbaar voor de klanten, aangezien het uw identiteit uitdraagt. Het is belangrijk om de aandacht van uw doelgroep te trekken met de brochure of flyer. Dit kan zitten in het verschil qua vorm, beeldgebruik en zelfs de papiersoort is hierin van belang. Zaken als: wat zijn de doelstellingen, wie wilt u bereiken en welke kwaliteit moet het uitstralen, worden dan ook meegenomen in het ontwerp.

Wij hebben veel ervaring in het het ontwerpen van dergelijke uitingen. Niet alleen door onze kracht in grafische vormgeving, maar ook door goede tekstschrijvers en goede marketingstrategieën.

Brochures

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, etc. Samen met u bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. We kijken welk middel het beste past bij uw doel en hoe vervolgens de vulling en uitstraling eruit moet zien.

Flyers

Een flyer / poster zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer / poster. Want op welke kleuren legt u de accenten? Welke foto’s kunt u het beste gebruiken? Hoe zorgen we ervoor dat uw flyer / poster laat zien wie u bent en wat u doet? En hoe positioneren we de diverse elementen het beste? Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken.

Benieuwd naar Brochure of Flyer van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas.