Fotografie & Video

Home > Diensten > Fotografie & Video

Fotografie en video zijn visuele weergave, waar uw doelgroep een goed inzicht krijgt waar u en / of uw bedrijf voor staat. Emotie in beeld. Of het nu gaat om een prachtige huwelijksreportage of een dynamische bedrijfsfilm. Uiteindelijk gaat het om het plaatje wat u maakt. En het is elke keer weer een uitdaging! Bruidsparen leggen tegenwoordig de lat hoog en zo moet het zijn. En een bedrijfsfilm moet momenteel zo kort en pakkend mogelijk zijn, anders haken mensen af op YouTube. Passende muziek, een commentaarstem die klinkt als een klok en passende beelden.

Fotografie

Beeld spreekt vaak meer dan tekst, en daarom is fotografie een belangrijk onderdeel om jezelf te presenteren. Het vastleggen van een bedrijfsevenement of verschillende bedrijfsfoto’s zijn hier goede voorbeelden van. Een mooie fotoreportage voor uw bedrijfswebsite, social media account of cv, dit kunnen wij voor u verzorgen. In deze shoot maken we een mooie serie foto’s in een stijl die bij u en eventueel uw bedrijf past. Dit kan in de studio zijn, maar dit kan ook op locatie zijn. Het is mogelijk om intern binnen uw bedrijf een reportage te maken van alle werknemers en uw bedrijfspand. Tevens valt product fotografie en reclame fotografie ook onder onze expertises.

Naast bedrijfsfotografie kunnen wij ook persoonlijke photoshoots en fotografie van bruiloften bieden.

Video

Een uitbreiding van fotografie kan natuurlijk film zijn. Met bewegend beeld kunt u uw bedrijf uitstekend presenteren naar uw (potentiële) klanten. Een promotievideo of een trailer / teaser zou hiervoor een ideale oplossing zijn die wij voor u kunnen realiseren. Online content is van groot belang voor uw bedrijf. Film speelt hier een steeds grotere rol in, omdat met film een beleving en sfeer kan worden neergezet. Bovendien kan met de juiste film content een enorm bereik gegenereerd worden via de sociale media.

Instagram feed

Wilt u meer weten over Fotografie of Video van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas via 0495-587291 of stuur een e-mail.