Grafisch ontwerp

Home > Diensten > Grafisch ontwerp

Creativiteit en maatwerk

Eén van de specialisaties van Falqon Creative is grafisch ontwerp, waarbij creativiteit en maatwerk belangrijke pijlers zijn. We verzorgen de meest uiteenlopende opdrachten van concept tot eindresultaat; logo’s, huisstijlen, brochures, flyers en 3D ontwerpen.
Opvallend, onderscheidend en draagvlak creëren, dat zijn pijlers waar wij naar streven bij grafisch ontwerp. We weten hoe belangrijk bedrijfspresentatie is. Wij sturen uw verhaal goed de wereld in. Online en offline!

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep moet aanspreken. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep.

Lees verder

Huisstijl

Het ontwerp van uw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat u door ons laat ontwerpen of u reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, uw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin uw bedrijf actief is. De ontwikkeling van uw huisstijl wordt op de juiste wijze uitgevoerd.

Lees verder

Brochures

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, etc.

Lees verder

Flyers

Een flyer / poster zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer / poster. Want op welke kleuren legt u de accenten? Welke foto’s kunt u het beste gebruiken?

Lees verder

3D design

Noodzakelijk voor bijna elk product is een ontwerp in 3D, waar het visueel perfect tot uiting komt. Wij verzorgen 3D presentaties op maat. Naast vormgeving, leesbaarheid en beeldkwaliteit hebben we ook aandacht voor de inhoud van uw presentatie.

Lees verder

Benieuwd naar Logo en Huisstijl van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas.