Interim

Home > Diensten > Interim

Falqon Creative heeft de beschikking over (online) marketeers, grafisch vormgevers en webdesigners. Het kan een optie zijn om een van onze specialisten als interim te gebruiken binnen uw bedrijf. Wellicht heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig of wilt u nieuwe marketingactiviteiten aanboren maar heeft u niet de juiste kennis in huis. Wij hebben voor elke discipline een specialist in huis.

Expertises

Onze kennisgebieden zijn onder andere SEO, SEA, Grafische vormgeving, Webdesign en meer. Wij hebben specialisten bij iedere vraag die u ons kunt stellen. Dit kan zowel op uitvoerend gebied of strategisch gebied zijn.

De voordelen van een interim

  • Tijdelijke, extra kracht,
  • Snel verbeteringen doorvoeren.
  • Geen lange-termijn verplichtingen en beheersbare kosten.
  • Specialistische kennis, afgestemd op uw doelen.
  • Opbouw van kennis en expertise binnen uw bedrijf.
  • Gecertificeerde specialisten.

De juiste specialist voor uw bedrijf

Wij gaan graag met u in gesprek over de wensen, uren, periode van de interim marketeer of vormgever. Het profiel moet worden afgestemd met de strategie en doelen die u als bedrijf heeft. Falqon Creative zorgt voor een betrokken interim professional met verstand van zaken en het juiste kennisniveau. Een specialist die dankzij kennis en ervaring snel resultaat kan leveren.

Wilt u meer weten over Interim van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas via 0495-587291 of stuur een e-mail.