Logo & Huisstijl

Home > Diensten > Logo & Huisstijl

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep moet aanspreken. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep.

Op basis van uw wensen en onze creativiteit stellen wij de eerste logo concepten op. Deze logo concepten bieden een globale vertoning van uw toekomstige logo en wordt verduidelijkt op basis van uw feedback. Na het concept zullen wij de concepten verder uitwerken. Wij houden hierbij rekening met alle wensen die u vooraf heeft genoemd en doelgroep, zodat wij een logo ontwerp schetsen dat bij uw bedrijf past. Door het gebruik van verschillende kleuren en beelden kunnen wij een volledige schets van uw logo creëren en u een blik laten werpen op hoe uw logo er uit gaat zien.

Huisstijl

Het ontwerp van uw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat u door ons laat ontwerpen of u reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, uw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin uw bedrijf actief is. De ontwikkeling van uw huisstijl wordt op de juiste wijze uitgevoerd.

Wij houden rekening met uw wensen en zullen dit meenemen om tot een prachtig eindresultaat te komen. De feedback die u gegeven heeft op het concept wordt verwerkt en omgezet naar een uiteindelijke ontwikkeling van de huisstijl. Onder huisstijl vallen de volgende zaken:

  • Visitekaart
  • Briefpapier
  • Envelope

diensten-logohuisstijl-01

Benieuwd naar Logo en Huisstijl van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas.