Marketing Automation

Home > Diensten > Marketing Automation

Wat is Marketing Automation?

Marketing Automation is ideaal om met prospects en leads online te interacteren, in te spelen op hun gedrag en de juiste boodschap te communiceren op het juiste moment via het juiste kanaal. Daarnaast is het een ‘engagement marketing machine’. Het is een systeem voor creatie (landingpages, emails, etc.), management en automatiseren van marketing processen (online en offline).

Welke tool kunt u gebruiken?

Er worden veel verschillende type software aangeboden. Falqon is gespecialiseerd in de implementatie van de volgende  software: Mautic, Sharpspring en Act-On.
Mautic onderscheidt zich van andere platformen doordat hun marketing automation platform gratis beschikbaar is (open-source), dat scheelt veel bedrijven in licentiekosten. SharpSpring is van alle aanbieders het meest complete pakket. Sharpspring verschilt ten opzichte van alle andere systemen op standaard CRM functies en VoIP telefonie. SharpSpring levert een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Act-On is een groter MA systeem en internationaal bekend. Act-on is populair vanwege zijn uitgebreide en doorontwikkelde functionaliteiten, SEO tools en sterke rapportage- en analyse mogelijkheden. Ze bieden sterke API ondersteuning en hebben van alle aanbieders de beste plugins voor externe systemen als WordPress, Drupal en Salesforce.

Marketing Automation met Falqon Creative

Met marketing automation helpen wij bedrijven om hun dagelijkse marketing taken en workflows beter te stroomlijnen, automatiseren en door te meten. Op deze manier worden operationele marketing en sales processen geoptimaliseerd waardoor (online) bedrijfsdoelstellingen sneller behaald worden.

Onze werkwijze is essentieel bij het opzetten van een sterke strategie en het implementeren van Marketing Automation systemen. Voor onze klanten is het vaak een grote nieuwe stap om er mee aan de slag te gaan. Uw huidige operationele processen zullen namelijk veranderd worden. Wij ondersteunen u vanaf het begin tot aan het eind.

Wilt u Marketing Automation toepassen binnen uw organisatie? Neem voor een advies op maat contact op met Menno Schreven.