Offline Marketing Strategy

Home > Diensten > Offline Marketing Strategy

Offline marketing is het overbrengen van de waarde van producten of diensten zonder het gebruik van digitale media zoals internet. Offline marketing is erg breed, maar de beleving van de doelgroep is makkelijker te creëren. Offline campagnes zijn altijd tastbaar en daardoor worden alle zintuigen geprikkeld. Succesvolle marketing campagnes richten zich op zowel offline als online marketing.

Offline Marketing vormen

Voor er gestart kan worden met de middelen uitvoeren, zal er een strategie moeten worden opgesteld met doelstellingen. Er zijn verschillende vormen die wij voor u kunnen uitvoeren, implementeren en optimaliseren.

  • Strategisch marketingplan;
    Met onze praktische insteek, persoonlijke benadering en doelgerichte creativiteit stellen we uw marketingmix vast met een onderzoek naar uw doelgroep en omgeving. Van klassieke marketing-uitingen zoals folders, flyers, brochures en advertenties, tot websites en online marketing. Campagnes worden opgesteld met concrete doelen die vervolgens te gemeten en geanalyseerd worden.
  • Marktonderzoek;
    Marktonderzoek is het verzamelen, vastleggen en analyseren van gegevens. Er zijn verschillende soorten kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken. Marktonderzoek is een uitstekend middel om aan belangrijke informatie te verkrijgen als basis voor een doelgerichte marktbewerking.
  • Public Relations;
    De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de ‘key to success’. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen identiteit en bouwen, bewaken en verstevigen we imago’s.

Tevens kunnen wij de middelen uitvoeren die in de strategie omschreven zijn, ook wel deels branding genoemd. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, flyers, posters, brochures, nieuwsbrieven etc. Dit zal volledig in lijn liggen met de vooraf opgestelde strategie.

Wilt u meer weten over Offline Marketing Strategy van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Menno Schreven via 0495-587291 of stuur een e-mail.