Online marketing

Home > Diensten > Online marketing

Conversies en resultaat

Eén van de specialisaties van Falqon Creative is online marketing, waarbij conversie en resultaat voorop staan. Ons aanbod in online marketingprincipes is breed om jouw webshop of website beter te laten presteren. Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media beheer, web analytics en marketing automation zetten wij in om nieuwe bezoekers en conversies te realiseren. Bij dit alles houden we onze 4 pijlers continu in de gaten: communicatie, transparantie, rapportage en resultaat! Zo maken wij onze klanten online succesvol!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De uitleg van zoekmachine optimalisatie (SEO) is het geheel aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in de organische resultaten van een zoekmachine. Google’s algoritme verandert continu, hierdoor is het optimaliseren van SEO ook een continu proces. Denk hierbij onder andere aan content, structuur, linkbuilding en social media koppelingen.

Lees verder

Zoekmachine adverteren (SEA)

Om beter vindbaar te zijn voor uw potentiële klanten en hierdoor dus hoog in de zoekresultaten binnen Google te staan, is SEA (zoekmachine adverteren) onmisbaar. Google Ads kan u helpen om deze doelstellingen te realiseren.

Lees verder

Social Media Marketing

Social media is een sterk kanaal om de juiste doelgroep te bereiken. Daarnaast is het een geweldig medium om interactie met (potentiële)klanten te hebben én om te monitoren hoe er over jouw bedrijf wordt gesproken. Het adverteren op social media wordt social advertising genoemd. Er zijn vele verschillende kanalen die data van gebruikers produceren, die goed van toepassing kunnen zijn op uw bedrijf. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram.

Lees verder

Analytics

Web Analytics kan een hoop inzichten geven en verbeteringen van websites mogelijk maken. Of eigenlijk moeten we zeggen dat web analyse de beleving en het gedrag van de bezoeker in kaart brengt en daardoor kan de website verbeterd worden. Web analytics is het objectief vastleggen, meten, rapporteren en analyseren van kwantitatieve internet data met als doel het verbeteren van websites en van de online communicatie.

Lees verder

Marketing Automation

Marketing Automation is ideaal om met prospects en leads online te interacteren, in te spelen op hun gedrag en de juiste boodschap te communiceren op het juiste moment via het juiste kanaal. Daarnaast is het een ‘engagement marketing machine’. Het is een systeem voor creatie (landingpages, emails, etc.), management en automatiseren van marketing processen (online en offline).

Lees verder

E-mail Marketing

E-mail marketing is een van de best converterende marketinginspanningen. We ontwikkelen eerst de juiste e-mailmarketing strategie, gebaseerd op je bedrijfs- en online strategie. Naast het ontwikkelen van de strategie kunnen wij ook meehelpen van het ontwerpen van templates, content en een strakke planning maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem voor een advies op maat contact op met Menno Schreven.