Trainingen

Home > DienstenTrainingen

Falqon Creative verzorgt ook trainingen in Social Media. De social media kanalen blijven groeien en veranderen en voor de meeste bedrijven is het niet meer bij te houden. Daarnaast hebben bedrijven nog veel te leren met het zakelijk gebruik en het optimaal inzetten van social media. Wij begrijpen dit, dus we geven wij effectieve, praktische en persoonlijke trainingen die u zelf kunt toepassen binnen uw bedrijf.

Een training voor u?

De social media training is zeer geschikt voor: Communicatiemedewerkers, Marketeers en Ondernemers. Eigenlijk iedereen die middels Social Media hun doelgroep wil aanspreken. De trainingen zijn zo ingericht dat deze interessant en toepasbaar is voor het MKB en de ZZP-ers. Wij geven training per social media kanaal. De volgende kanalen hebben wij geruime kennis van:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

Hoe ziet een social media training eruit?

De workshop begint met een korte introductie over het desbetreffende social media kanaal. Vervolgens gaan we verder met het goed en juist inrichten van uw zakelijke pagina. Deze zullen moeten aansluiten bij uw doelen, strategie en imago. Hierna gaan we dieper in op het opstellen en uitvoeren van de social media strategie voor dit kanaal. Tijdens de strategie zullen alle stappen van het realiseren van een social media strategie uitgebreid aan bod komen. De bedoeling is dat u echt op weg wordt geholpen om op een goede manier aan de slag te gaan met het desbetreffende social media kanaal. We zullen dit ook in de praktijk gaan uitwerken op de training. De social media training eindigt met een aantal tips, tricks en tools. Deze gaan het u makkelijker maken uw strategie te realiseren en uw doelstellingen te behalen.

Social Media Training bij Falqon Creative

De effectieve training zorgt ervoor dat u kennis heeft opgedaan over het social media kanaal, het inrichten van uw pagina en de juiste content kunt bedenken voor uw doelgroep. De kracht van herhaling is essentieel bij social media, dus constant praten, luisteren, reageren en leren om uw online business doelstellingen te bereiken. Wij hebben ruime ervaring in social media strategie, social media advertising, content strategie en het ontwikkelen van creatieve social media content.

Wilt u meer weten over Trainingen van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Menno Schreven via 0495-587291 of stuur een e-mail.