Webdesign & Development

Home > Diensten > Webdesign & Development

Heeft uw bedrijf geen (goede) website? Dan is dat een gemiste kans voor u en uw bedrijf. Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Een goede, representatieve website zorgt voor meer naamsbekendheid, vindbaarheid en vergroot te kans om nieuwe klanten te werven.

Webdesign & Development met Falqon Creative

De website draagt de identiteit uit van uw bedrijf en creëert een imago bij bezoekers. Wij realiseren websites van concept tot uitvoering. Wij ontwikkelen uw nieuwe website in uw eigen kleuren en bedrijfsvormgeving. Daarnaast wordt uw website responsive, zodat deze op elk apparaat goed zichtbaar is. Naast een prachtig design is een hoge ranking in de zoekmachines erg belangrijk voor uw vindbaarheid. We richten alles op maximaal resultaat.

Wij vinden ‘korte lijnen’, openheid en persoonlijke benadering erg belangrijk. De designers kunnen direct overleggen met de bouwers. En heeft de tekstschrijver een idee over de navigatie, dan houdt de ontwerper hier meteen rekening mee.

diensten-webdesign-03

Een succes maken van uw website

De basis voor een goede website is het bepalen van de juiste strategie. Bedrijfsimago, vormgeving, klantbehoeften, doelgroepbenadering en meetbaarheid nemen wij mee in ons plan om uw website een succes te maken. Naast een aantal grafische voorstellen zorgen wij ervoor dat alles technisch perfect werkt. We streven ernaar om zo een gebruiksvriendelijk systeem voor u op te bouwen, dat deze na realisatie zelf door u onderhouden kan worden. Het onderhouden van uw website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelen ervan, aangezien de concurrentie ook niet stilstaat. Aan u vragen we voor elke pagina alvast de content te maken of verzamelen, hierbij gaat het om teksten en de afbeeldingen. Heeft u hier moeite mee, dan kunnen wij u daar uiteraard mee helpen om dit zo SEO vriendelijk te maken.

Wilt u meer weten over Webdesign & Development van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas via 0495-587291 of stuur een e-mail.