Webdesign & Development

Home > Diensten > Webdesign & Development

Heeft uw bedrijf geen (goede) website? Dan is dat een gemiste kans voor u en uw bedrijf. Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Een goede, representatieve website zorgt voor meer naamsbekendheid, vindbaarheid en vergroot te kans om nieuwe klanten te werven.

Webdesign & Development met Falqon Creative

De website draagt de identiteit uit van uw bedrijf en creëert een imago bij bezoekers. Wij realiseren websites van concept tot uitvoering. Wij ontwikkelen uw nieuwe website in uw eigen kleuren en bedrijfsvormgeving. Daarnaast wordt uw website responsive, zodat deze op elk apparaat goed zichtbaar is. Naast een prachtig design is een hoge ranking in de zoekmachines erg belangrijk voor uw vindbaarheid. We richten alles op maximaal resultaat.

Wij vinden ‘korte lijnen’, openheid en persoonlijke benadering erg belangrijk. De designers kunnen direct overleggen met de bouwers. En heeft de tekstschrijver een idee over de navigatie, dan houdt de ontwerper hier meteen rekening mee.

diensten-webdesign-03

Een succes maken van uw website

De basis voor een goede website is het bepalen van de juiste strategie. Bedrijfsimago, vormgeving, klantbehoeften, doelgroepbenadering en meetbaarheid nemen wij mee in ons plan om uw website een succes te maken. Naast een aantal grafische voorstellen zorgen wij ervoor dat alles technisch perfect werkt. We streven ernaar om zo een gebruiksvriendelijk systeem voor u op te bouwen, dat deze na realisatie zelf door u onderhouden kan worden. Het onderhouden van uw website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelen ervan, aangezien de concurrentie ook niet stilstaat. Aan u vragen we voor elke pagina alvast de content te maken of verzamelen, hierbij gaat het om teksten en de afbeeldingen. Heeft u hier moeite mee, dan kunnen wij u daar uiteraard mee helpen om dit zo SEO vriendelijk te maken.

Usability

Website usability staat voor de gebruiksvriendelijkheid van een website. Door de gebruiker als uitgangspunt te gebruiken voor het ontwerp van de website kunt u een hoop moeilijkheden voorkomen. Een mooi uitgedachte website wordt aan de hand van website usability ook daadwerkelijk gebruiksvriendelijk, waarmee er een goede basis voor succes kan worden gelegd.

Een website is bedoeld voor de eindgebruiker en hier moet dan ook op worden ingespeeld. Wij nemen daarom altijd de gebruiker als uitgangspunt bij het ontwikkelen en verbeteren van een website. De website moet goed aansluiten bij de behoeftes van de doelgroep en vooral gebruiksvriendelijk, snel en toegankelijk zijn.

Conversie Optimalisatie

Door conversie optimalisatie is het mogelijk met relatief weinig inspanning meer succes te boeken, ook als de bezoekersaantallen gelijk blijven. Veelal ligt de focus van bedrijven op het genereren van meer bezoekers om betere resultaten te behalen. Uit onze ervaring komt naar voren dat het optimaliseren van conversie vaak meer rendement oplevert.

Een richtpunt voor ons is een conversie ratio van ongeveer 2%, echter verschilt dit per branche. Wij geloven dat het altijd beter kan en vertellen u graag hoe!

Wilt u meer weten over Webdesign & Development van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Thom Alblas.