Zoekmachine adverteren (SEA)

Home > Diensten > Zoekmachine adverteren (SEA)

Om beter vindbaar te zijn voor uw potentiële klanten en hierdoor dus hoog in de zoekresultaten binnen Google te staan, is SEA (zoekmachine adverteren) onmisbaar. Google Ads kan u helpen om deze doelstellingen te realiseren.

Google Ads campagne

Falqon Creative is officieel erkend ‘Google Partner’. Hiermee zijn wij door Google erkend de kennis in huis te hebben voor het ontwikkelen van succesvolle Ads campagnes. Wij zorgen ervoor dat uw ROI wordt verhoogd. Iedere campagne is maatwerk, aangezien iedere klanten andere doelen wilt bereiken met het gebruik van SEA. Heeft u een bestaand campagne of wilt u een volledig nieuwe campagne opstarten? Dit kunnen wij beiden voor u realiseren.

Bij het opstarten van een Ads campagne moet er altijd rekening worden gehouden met de vooraf opgestelde strategie, doelgroep, juiste zoekwoorden en de juiste biedingen per klik. Iedere campagne zal continu getest moeten worden, wat wel en niet werkt, en dit zal weer verder geoptimaliseerd worden.

Verschillende soorten campagnes

Verschillende Ads campagnes zijn op verschillende momenten in het beslissingsproces relevant. Doelstellingen zijn dan ook bepalend bij het opstellen van de juiste SEA strategie. Dit kan zijn, het vergroten van uw online zichtbaarheid tot focus op conversies. Bij Ads geef je dan ook alleen budget uit aan resultaten. U kunt kiezen uit onder meer de volgende campagnetypen:

  • Zoeknetwerk met Display Select
  • Alleen in het Zoeknetwerk
  • Alleen in het Display Netwerk
  • Shopping
  • Video

De zoekresultaten binnen Google zijn verdeeld in organische resultaten en betaalde resultaten (advertenties). Om hoger binnen de organische resultaten getoond te worden, is SEO (zoekmachine optimalisatie) nodig. Boven en onder de organische resultaten worden de betaalde resultaten getoond. Door hier te adverteren bent u direct zichtbaar op de juiste zoekwoorden. Het voordeel van SEA is dat u direct vindbaar bent op alle gewenste zoektermen. SEA is het beste te combineren met SEO (zoekmachine optimalisatie). Ons advies is om deze allebei in te zetten. In de praktijk is een mix van onbetaald (SEO) en betaald (SEA) verkeer die het beste resultaat oplevert.

Wilt u meer weten over zoekmachine adverteren (SEA) van Falqon Creative en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Menno Schreven.