Skip to content

Aben & Slag Advocaten is al jarenlang een juridisch begrip in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Met de kenmerken betrokken, helder en krachtig bieden zij juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren vanuit hun kantoren in Weert en Helmond. Door middel van samenwerking met internationale collega’s, ondersteunt Aben & Slag ook elders in het Nederlands en Belgische land hun relaties. Hieronder vallen de volgende expertises: arbeidsrecht, belgian desk, faillissementen, handelsrecht en procederen, incasso’s, insolventierecht en herstructurering, ondernemingsrecht, familie- & erfrecht en vastgoed & overheid.

Behaalde resultaten:

+ 10 %
Stijging SEA groei (na 2 maanden)
+ 1 %
Stijging organische groei (na 3 maanden)
10 %
Stijging websitebezoekers
10 %
Stijging conversiepercentage

Het traject

Voor we begonnen met de daadwerkelijke uitvoer van onze werkzaamheden, hebben wij een online marketing sessie met een deel van het personeel gehouden. Na deze uitgebreide sessie kwamen we uiteindelijk tot een heldere strategie met KPI’s. Ook werd er duidelijk welke campagnes er ontwikkeld moesten worden, welke middelen we moesten toepassen en welke kanalen werden ingezet. Op de volgende kanalen was dit:

Eerste stap was het realiseren van een vernieuwde website, die organisch op langer termijn hoog zou scoren in Google (SEO). Middels een gedegen analyse via Google Analytics, doelgroeponderzoek en UX onderzoek kwamen we uit op het daadwerkelijke webdesign dat we wilden gaan realiseren. September 2019 is de nieuwe website live gegaan. Op deze website hebben wij ook nieuwe bedrijfsfoto’s gemaakt van het personeel. In de tussentijd zijn alle campagnes voor Google AdWords heringericht vanuit het oude account, conversietags in Google Tag Manager getest en het realtime dashboard in Google Datastudio gerealiseerd.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met social media marketing. Er is op basis van de doelgroep bepaald om de kanalen Facebook en LinkedIn actief te gebruiken. Zo stellen wij maandelijks, in samenspraak met het personeel, een social media kalender op die gevuld staat met de activiteiten van de advocaten.

De laatste stap naar een frisse uitstraling naar hun (potentiële) klanten was de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl op het drukwerk van Aben & Slag. Zo werden flyers, visitekaartjes en briefpapier opnieuw opgemaakt.

Net als Aben & Slag Advocaten aan de slag met je communicatie uitingen?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!