Skip to content

Case: Albert Heijn Heerschap

Van geel naar blauw

Heerschap is in Weert en omgeving al enige tijd een begrip in de supermarkten wereld en in begin 2022 koos Heerschap ervoor om al zijn Jumbo filialen te verbouwen naar het Albert Heijn concept.

In negen weken tijd vijf Jumbo filialen verbouwen tot compleet nieuwe Albert Heijn filialen, dat was het plan! Met ongeveer 2 weken per filiaal werden de Jumbo winkels winkel na winkel compleet omgetoverd tot prachtige nieuwe supermarkten. Hoe dat in zo’n korte tijd gerealiseerd werd, was fantastisch om te zien!

De vijf filialen welke een grote transformatie hebben ondergaan zijn: Moesel, Boshoven, Leuken, Nederweert & Heythuysen.

Het traject

Met vijf filialen in negen weken was het een flinke uitdaging om alles goed in beeld te brengen. Ieder filiaal ging ongeveer hetzelfde proces door met de verbouwing. Het begon met de sloop en eventuele aanbouw. Daarna volgde het leggen van de vloer, elektra, leidingwerk etc. en al vrij snel werden de nieuwe gangen gecreëerd. Aangezien alles zo ontzettend snel ging, waren er veel momenten dat we langs gingen om de verschillende stappen vast te leggen.

Met zo’n 30-60 minuten per bezoek filmen waren we in staat om veel verschillende stappen van het verbouwproces vast te leggen. We wilde immers zo’n compleet mogelijk beeld geven van iedere winkel!

Na de verbouwing volgde een feestelijke opening met onder andere de welbekende Albert Heijn hamster! Een leuk en vrolijk evenement waar veel klanten de winkel voor het eerst zagen. Daarbij ook een mooie afsluiting voor de verbouwfilms.

Net als Albert Heijn Heerschap aan de slag met je communicatie uitingen?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!