Case: Blankers Schoon.

De communicatie opgepoetst.

Blankers Schoon is al ruim 50 jaar schoonmaakspecialist in de provincies Limburg en Oost-Brabant.

In 1966 is het bedrijf opgericht door de heren Blankers, waar het nog altijd draait om kwaliteit en het nakomen van afspraken. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot 300 vakmensen  die werk uitvoeren in en rond kantoorgebouwen, bij zorginstellingen, scholen, productiebedrijven, woonstichtingen en bedrijven in de rail & infra. 

schermafbeelding 2019 12 20 om 10.01.54

Behaalde resultaten:

69%

Organische groei
(binnen 3 maanden)

135%

Stijging in websitebezoekers
(binnen 3 maanden)

“Hoe kunnen we Blankers Schoon verder professioneel branden?

Na een aantal gesprekken en strategiebepaling kwam er naar voren dat de volledige communicatie naar buiten anders ingericht moest worden. Zowel richting de (toekomstige) klant als richting (toekomstige) werknemers.

Het traject

Na verschillende gesprekken hebben we er gezamenlijk voor gekozen om de website een nieuw leven in te roepen met nieuwe teksten en foto’s (van zowel personeel als opgeleverd werk). Na het bespreken van de wireframes en vervolgens de uiteindelijke webdesign zijn we gestart met de bouw van de nieuwe website. Gedurende dit traject heeft Falqon Creative ook een bedrijfsreportage gemaakt van het bedrijfspand, zakelijke portretten van het personeel en personeel op de werkvloer bij de klanten.

In dit traject werd erg de nadruk gelegd op branding en vindbaarheid van de zoekmachines. Wij hebben de WordPress website dan ook volledig op maat gemaakt naar de wensen van Blankers Schoon. In de backend van de website hebben we het technische en content aspect SEO geoptimaliseerd. Mei 2019 is de nieuwe website van Blankers Schoon live gegaan. Om de website bij de lancering een extra boost te geven, zijn er enkele maanden verschillende Google Ads campagnes opgesteld. De nadruk werd hier gelegd op de algemene vindbaarheid van Blankers Schoon en het boosten van de openstaande vacatures.

De laatste stap naar een frisse uitstraling naar hun (potentiële) klanten was de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl op het drukwerk van Blankers Schoon. Zo werden invouwmappen, brochures, en visitekaartjes opnieuw opgemaakt.

blankersschoon lq 014
blankersschoon lq 092
blankersschoon lq 608
blankersschoon lq 115
blankersschoon lq 160
blankersschoon lq 217
blankersschoon lq 273
blankersschoon lq 285
blankersschoon lq 614
falqon team 2018

Samenwerken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!