Skip to content

Case: Breman

Iedereen energiepositief!

Iedereen energiepositief, daar gaan ze voor bij Breman! Meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en aarde. Precies wat mogelijk is met zonnepanelen!

Door te investeren in zonnepanelen draagt kun je bijdragen aan een duurzamere samenleving én bespaar je op je energierekening. Een investering waar je minimaal 30 jaar van profiteert! Met deze boodschap werden we gevraagd om verschillende video’s te ontwikkelen. Eén voor de particuliere markt en één voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben we ook een reeks foto’s gemaakt ter ondersteuning van alle digitale uitingen.

Het traject

In de voorbereiding van het traject kregen we te horen dat Breman samen met Herman Litjens Vormgeving een marketing strategie had uitgewerkt waar ze graag gebruik wilde gaan maken van foto- en videomateriaal. Na een briefing van het concept zijn we een script uit gaan werken wat we naderhand hebben verfijnd met alle betrokken partijen.

Uiteindelijk zijn de verschillende films op verschillende locaties en dagen gefilmd. Voor de zakelijke film hebben we gekozen voor een stuk interview van de klant om het een sterker verhaal te maken. Bij de particuliere film hebben we juist voor een opgewekte en vrolijke voice-over gekozen om de kijker goed te enthousiasmeren. Beide dus een eigen manier om de doelgroep aan te spreken!

Net als Breman aan de slag met je communicatie uitingen?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!