Skip to content

Justiz Letselschade is een bedrijf die zich specialiseert in letselschade.

Haar hoofdkantoor ligt in Utrecht en het bedrijf werd in 2016 opgericht. Sindsdien is hun kantoor uitgegroeid tot zeven enthousiaste medewerkers. Vijf van de werknemers zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat. Justiz heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en Maastricht. Door verspreiding in het land kunnen zij een landelijke dekking van haar dienstverlening waarmaken.

Behaalde resultaten:

+ 10 %
Organische groei
+ 100 %
Stijging in websitebezoekers
(binnen 2 maanden)
100
Aantal conversies
(binnen 3 maanden)
- 100 %
Daling in kosten per conversie (gem. € 150 per conversie)

Het traject

Wij hebben eerst een online marketing strategie bepaald na verschillende strategische sessies. Hier kwam het uiteindelijke doel van Justiz naar voren. Hier werden onder andere verschillende KPI’s aan gekoppeld, de kanalen waar we op gaan inzetten en bepaling van de doelgroep per bedrijfssegment.

Hierna zijn we gestart met het opstellen van de verschillende wireframes voor justiz.nl en ikhebletsel.info. Na het bespreken en verwerken van de feedback van de wireframes en vervolgens de uiteindelijke webdesign zijn we gestart met de bouw van de nieuwe websites. Gedurende dit traject heeft Falqon Creative ook een bedrijfsreportage gemaakt van het bedrijfspand en zakelijke portretten van het personeel. Ook hebben wij Justiz tips gegeven voor het schrijven van goede SEO (web)teksten. Voor Justiz werd de nadruk gelegd op organische vindbaarheid in de zoekmachines. Ikhebletsel ligt vooral de nadruk op conversies in combinatie met Google Ads campagnes.

Wij hebben beide WordPress websites volledig op maat gemaakt naar de wensen van Justiz. Augustus 2019 zijn de nieuwe websites live gegaan. Ook hebben wij voorafgaand de Google Ads campagnes opnieuw gestructureerd. Er is een zoekwoordenonderzoek en concurrentie analyse uitgevoerd waar vervolgens voor beide websites een nieuwe opzet voor SEA is gedaan. Er is gekozen voor Search Ads en Remarketing.

De laatste stap naar een frisse uitstraling naar hun (potentiële) klanten was de ontwikkeling van nieuwe brochures voor Justiz Letselschade.

Net als Justiz Letselschade aan de slag met je communicatie uitingen?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!