Case: Koopklik Makelaardij & Taxaties.

Online presentatie die staat als een huis.

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM makelaarskantoor, waarbij het zelfverkoop concept met hulp van een gecertificeerd makelaar tot stand komt. Het kantoor is opgericht in 2017 en wordt gerund door Lex Schreven (NVM makelaar RM-RT).

Door veranderingen in de markt en maatschappij is duidelijk geworden dat de woningmarkt een andere aanpak nodig heeft. De efficiëntste en beste marketingtools bieden hier de juiste oplossing voor. De uitdaging om deze formule te ontwikkelen waarbij de wensen van kopers en verkopers samen worden gebracht is daarmee geslaagd.

De aanpak is doelgericht en zeer persoonlijk met de beste oplossing voor uw woonvraagstuk als resultaat. Lage kosten, maar zeer gedreven om elke woning succesvol te verkopen. Dus bespaar duizenden euro’s en doe het leukste gedeelte van de verkoop van uw woning zelf! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Wat is de beste manier om een woning te presenteren?

Het belangrijkste platform om een woning te presenteren is op Funda. Om een woning zo hoog mogelijk te laten zien in de ranking, zal een makelaar moeten voldoen aan verschillende punten zoals tekstuele omschrijving, foto’s, panorama’s en een video van een woning. Koopklik Makelaardij & Taxaties wilde het echter breder trekken naar social media en hun eigen website.

kruisstraat 38 11
kruisstraat 38 12
beelenhofweg 5 11
kruisstraat 38 26
kruisstraat 38 42
trancheeweg 42 8
trancheeweg 42 54
trancheeweg 42 30
beelenhofweg 5 18
beelenhofweg 5 34
leukerhof 73 1
kruisstraat 38 37

Het traject

Begin 2017 hebben wij onze eerste gesprekken gevoerd met Lex Schreven van Koopklik Makelaardij & Taxaties. Tijdens deze gesprekken kwam vooral naar voren hoe we elkaar kunnen ondersteunen om een woning het beste te laten presenteren aan de potentiële doelgroep. Zo werden er verschillende diensten opgesteld per woningsegment. Op de volgende diensten kwamen aan bod:

  • Woningfotografie (overzichtsfoto’s, hoogtefoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s)
  • 360 graden panorama’s voor een virtuele tour
  • Sfeervideo

Vrij snel na de eerste gesprekken zijn we gestart met de fotografie van de woningen die in de verkoop komen voor deze makelaar. Tot op heden worden er nog steeds vastgoed foto’s en vastgoedpromotie gedaan namens Koopklik Makelaardij. De unieke combinatie van zelf verkoop en de woning toch kunnen aanbieden via Funda blijkt een schot in de roos. De professionele fotografie en video’s zorgen voor een nog snellere verkoop van de woning in de al roerige woningmarkt.

20200108 falqon samengevoegd

Samenwerken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!