Skip to content

Case: Munttheater

We dansen het van de daken!

Midden juni 2021 mochten de deuren van de theaters eindelijk weer open en dat werd naar buiten gebracht met de campagne: Mooier dan ooit.

Tijdens de lente van 2021 moesten veel bedrijven helaas hun deuren dicht houden i.v.m. de coronamaatregelen. Zo dus ook het Munttheater in Weert. Tijdens deze periode is er daarentegen niet stilgezeten! Om het nieuwe seizoen goed af te trappen werd er een campagne bedacht om groots aan te kondigen dat alles weer open ging. Wij mochten hierbij aanhaken met de ontwikkeling van een video.

De slogan van de campagne was “We dansen het van de daken” en dat wilde het Munttheater ook letterlijk uit gaan beelden. Met 3 dansers uit verschillende disciplines wilde het Munttheater verschillende delen van het theater laten zien en uiteindelijk eindigen op het dak om dus letterlijk van de daken te dansen!

Het traject

Het Munttheater had voorafgaand een script opgezet en samen met ons werd dit besproken en concreter uitgewerkt. Zo werden alle locaties afgestemd en werd gekeken hoe alle verlichten geplaatst moest worden. Hiermee konden we namelijk een specifieke sfeer neerzetten die bij de film hoorde.

Met uiteindelijk 2 middagen filmen konden we het concept realiseren tot een geslaagde video! De shoot werd opgedeeld in binnen en buiten filmen. De eerste dag werd alles binnen vastgelegd en de tweede dag werden in samenwerking met Euro Drone Inspections de buitenshots gemaakt.

Net als het Munttheater aan de slag met je communicatie uitingen?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!