Skip to content

Case: Van Geleuken Infra

Meer dan alleen graven!

Je kent het wel, de stoep ligt in de straat open en je kan maar moeilijk bij je huis komen, omdat er nieuwe leidingen gelegd worden. Je stapt er overheen en zucht een keer. Maar dit werk is noodzakelijk voor ieder huishouden!

In het aanbod van ondergrondse infrastructurele activiteiten vormt Van Geleuken Infra één van de vele schakels. Met de drie hoofdpijlers graaf- en kabelwerken, boringen en leidingwerken, realiseren zij in eigen beheer de aanleg van distributienetten, transportleidingen en nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit). Zo maken zij de Nederlandse ondergrondse infrastructuur klaar voor de toekomst!

Het traject

Tijdens het eerste contactmoment met Van Geleuken Infra kregen we de vraag om mee te denken over de uitstraling van het bedrijf. Het was al vrij snel duidelijk dat het geen sexy werkveld was waar we strakke beelden konden gaan maken. Het werk is vaak in de grond waar vieze handen niet ontbreken!

Aan ons dus de uitdaging om allerlei verschillende werkzaamheden vast te leggen op een manier dat het toch veel mensen aan kan spreken. Een uitdaging die we natuurlijk graag aangaan! We zijn meerdere dagen op pad gegaan langs verschillende werkzaamheden zonder ook maar iets te regisseren. Het pure van het werk moest er vanaf spatten zonder dat het te gemaakt zou zijn. Al met al een succesvol project!

Net als Van Geleuken Infra aan de slag met je beeldmateriaal?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!