Skip to content

Case: Werken bij Clement Group

Een knap staaltje werk

Clement Group verzorgt metaaltechniek op een absoluut topniveau.

Clement group is een full service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group. Ze bieden innovatieve totaaloplossingen en projecten voeren ze volledig uit van ontwerp tot realisatie en plaatsing.

Het traject

In het kader van de scriptie van de marketing stagiair over employer branding kwam Clement Group bij ons terecht met de vraag om een werken bij website te ontwikkelen. Naast dat er natuurlijk vacatures op moeten staan, was het ook essentieel om de werkcultuur goed over te brengen. Waarom is het tof om te werken bij Clement Group? Wat zijn de verhalen van huidige medewerkers? Wat heeft Clement Group eigenlijk te bieden?

Na een goed onderbouwd ontwerptraject zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website en hebben we tegelijkertijd foto en filmshoots ingepland. Tijdens deze sessies hebben we zowel sfeerbeelden en actieshots ook portretten geschoten om te gebruiken bij alle vacatures. Zo kunnen de vacatures en functies ook echt een gezicht krijgen!

Voor de video was het plan om een dag uit het leven van een Clement Group werknemer te laten zien. Wat maakt hij mee? Wat doen collega’s in de buurt? Al met al een goed totaalbeeld van wat er allemaal kan gebeuren op een dag bij Clement Group.