Over ons

Ons doel: "Een digitale beleving creëren voor jouw klanten."

We zullen ons even voorstellen!

Wij zijn Falqon, content marketing bureau dat jouw bedrijf helpt zichtbaar te maken en te laten groeien.

Onze focus ligt op B2B-marketing. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, bedrijfsvideo’s, bedrijfsfotografie, grafisch vormgeving en online marketing. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, zijn we klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Onze korte lijnen zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt door een vast contactpersoon – geen gedoe, gewoon doen. We zijn jouw betrokken partner, die naast je staat als een indirecte collega. Bij ons draait alles om betrokkenheid en maatwerk. We zien elke opdracht als een project op maat, volledig afgestemd op jouw behoeften.

We denken mee, we sparren, en we leveren altijd topkwaliteit. Elk project zien we als een unieke kans om samen te werken aan de groei van jouw bedrijf. We geloven dat jouw succes ons succes is.

Menno Schreven

Marketing specialist

Mijn hart gaat sneller kloppen van marketingcampagnes. Dit uit zich met name in Google Ads campagnes, social media advertising en e-mailmarketing. De laatste jaren ben ik mij ook meer gaan verdiepen in marketing automation en copywriting. Ik haal veel energie om mee te denken met de marketing strategie binnen een bedrijf of hoe je een nieuw product op de markt zet. Daarnaast ondersteun ik Thom met het bewerken van foto’s, video’s en de ontwikkeling van websites. Mijn passie ligt om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen bij digitale vraagstukken.

Thom Alblas

Multimedia specialist

Vanuit mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design ben ik opgeleid met een brede expertise in multimedia. De ene dag kan ik rondlopen met m’n foto of filmcamera en de andere dag optimaliseer ik websites voor de beste conversie resultaten of kan ik complete huisstijlen ontwikkelen. Of het nou op locatie is of op kantoor, mijn passie voor de digitale wereld wil ik altijd en overal uiten. Met deze brede kennis probeer ik klanten altijd zo ruim mogelijk te ondersteunen in de vraagstukken waar ze mee zitten.

Toon Bunel

Videograaf

Van jongs af aan ben ik al bezig met het maken van video’s, maar sinds mijn opleiding met een grotere en professionelere blik. Storytellen, op een artistieke, originele manier. Een verhaal vertellen door alléén beeld te gebruiken en de kijker hierin meenemen vind ik een magisch proces.

Stan Kusters

Social marketeer

Tijdens mijn opleiding E-commerce marketing en sales heb ik geleerd hoe de online marketingwereld in elkaar zit en hoe je dingen slim kunt verkopen. Het leukste en meest uitdagende vind ik het uitzoeken van doelgroepen en kijken hoe je ze het beste kunt bereiken. De afwisseling in verschillende branches maakt dit werk alleen maar leuker.