Over ons.

Wie zijn dat toch?

Ons doel is: ‘’Een digitale beleving creëren voor jouw klanten.’’

Falqon Creative is het full service digitaal bureau die op 1 juli 2015 is opgericht. De alles-onder-één-dak formule maakt ons onderscheidend, alle kennis en kunde bij één partij. Als digitaal bureau zijn we dan ook gespecialiseerd in online marketing, webdesign, grafisch ontwerp, fotografie en video. Onze specialisaties komen optimaal tot hun recht door middel van de aanpak; ontwerpen, meten en verbeteren. Door intensief samen te werken brengen we jouw doelgroep in beweging. Via deze manier werken dagelijks aan succesvolle strategieën, campagnes en projecten voor onze mooie klanten.

Onze missie: “Het versterken van de positie van onze opdrachtgevers door het ontwikkelen en toepassen van strategische, creatieve en vooral effectieve online marketing en communicatie.”

20200108 profiel thom

Thom Alblas

“Vanuit mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design ben ik opgeleid met een brede expertise in multimedia. De ene dag kan ik rondlopen met m’n foto of filmcamera en de andere dag optimaliseer ik websites voor de beste conversie resultaten of kan ik complete huisstijlen ontwikkelen. Of het nou op locatie is of op kantoor, mijn passie voor de digitale wereld wil ik overal uiten. Met deze brede kennis probeer ik klanten altijd zo ruim mogelijk te ondersteunen in de vraagstukken waar ze mee zitten.”

Menno Schreven

“Mijn expertise zit vooral in online marketing. Met Falqon Creative beheer ik vele Google Ads campagnes, social media kanalen, social ads campagnes en stel ik nieuwsbrieven op. Ik haal veel energie om mee te denken met de online marketing strategie. Of dit nou algemeen voor een bedrijf is of voor een specifiek product. Daarnaast ondersteun ik Thom met het bewerken van foto’s, video’s en de ontwikkeling van websites. Ook ben ik actief voor Clickflow. Mijn passie ligt om klant zo goed en snel mogelijk te helpen bij digitale vraagstukken.”

20200108 profiel menno
20201217-schepenlaan-lq-001
20201217-schepenlaan-lq-003
20201217-schepenlaan-lq-005

Werkwijze

Falqon Creative staat voor een heldere aanpak, korte lijnen, pro-activiteit en geen verassingen achteraf. Direct een oplossing en snel respons. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag altijd snel beantwoord wordt. Persoonlijke benadering, openheid en samenwerking (korte lijntjes) vinden we belangrijk. Jij weet bij ons precies waar je aan toe bent en je kunt precies terugzien wanneer er waaraan is gewerkt. Door onze heldere rapportages heb jij inzicht in de cijfers van jouw campagne. Jouw resultaten zullen altijd scherp in de gaten worden gehouden. We kiezen de juiste combinatie van strategie, concept, design, data, techniek en content. Daarbij kunnen onze diensten elkaar aanvullen en versterken.

Redenen om samen te werken:

  • Snelle communicatie met gespecialiseerd personeel
  • Bewezen effectieve en resultaatgerichte aanpak
  • Kwaliteit, scherpe prijzen en snelle oplevering
  • Adviserend, strategisch en meedenkend
  • Focus op imagoboost, anticipatie op veranderende markten en genereren van leads