Partners

HomeOver Ons > Partners

Clickflow

Clickflow is een label van Falqon Creative in samenwerking met Dilento Digital. Clickflow is een bureau gespecialiseerd in marketing automation strategieën, implementatie trajecten, continue optimalisatie en trainingen. Ze maken gebruik van Mautic, Sharpspring en Act-On als marketing automation software. Ze halen meer online traffic, meer ‘qualified’ leads en uiteindelijk meer omzet voor hun klanten.

Bekijk voor meer informatie: http://www.clickflow.online

E-Tailors

Onze partner E-Tailors (voorheen PM Internet Solutions van Paul Maas) is een fullservice Internet-kantoor, dat bestaat sinds 2006. Zij zijn actief binnen Europa actief, haar klanten bevinden zich voornamelijk binnen de driehoek Nederland, België, Duitsland. Wij werken samen op het gebied van webdesign & development. De diensten die zij vooral aanbieden zijn websites, complex intranet, webshop en maatwerkapplicatie in combinatie met een smartphone of smartwatch app.

E-Tailors: https://e-tailors.nl/

Corebyte

Corebyte is de onderneming van Stefan van Eertwegh. Bij Corebyte worden maatwerk software in de vorm van een web-applicatie, website of mobiele applicatie ontwikkeld. Tevens bouwt Corebyte websites van de grond af aan zelf en gebruiken zij vooral eigen ontwikkelde software zoals het Corebyte CMS om voor de klant in te zetten. Technieken die zij veelal inzetten bij hun werkzaamheden zijn; JSON, HTML, CSS, Javascript, AngularJS, Ionic, Cordova, Django, Python, PHP, Postgresql, MySQL, Redis-server, Memcached-serve en Rabbitmq.

Bekijk de website van Corebyte voor meer informatie: http://www.corebyte.nl

corebyte
toon-hermans-huis-weert

Toon Hermans Huis

Wij ondersteunen al enige tijd het Toon Hermans Huis te Weert. Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker geconfronteerd wordt en zijn/haar naasten. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats en de deuren staan voor iedereen open. Artsen, verpleegkundigen en andere deskundigen doen er alles aan om je zo goed mogelijk te behandelen en te verplegen. Maar deze begeleiding stopt veelal als je weer thuis bent. Juist dan is het erg belangrijk dat je ergens terecht kunt. Vanuit die behoefte zijn er Toon Hermans Huizen ontstaan.

Voor meer informatie: http://www.toonhermanshuisweert.nl/

JONG! Weert

Op 30 september 2016 was officieel de Kick-Off van JONG! Weert. Menno Schreven is hier mede-verantwoordelijk voor dat JONG! Weert is opgericht. JONG! is een frisse netwerkclub in Weert gericht op zowel JONG! ondernemers als JONG! werknemers. JONG! staat voor: Jong Ondernemend Nieuwsgierig Gezellig!

Het doel van deze netwerkclub is het bij elkaar brengen van de leden om samen te sparren over alledaagse zaken en netwerken uit te breiden zonder direct de nadruk op acquisitie te leggen, maar waar laagdrempelig en gezellig borrelen centraal staat. Dit doet JONG! op inspirerende locaties in en om Weert. Buiten dat JONG! beschikt over De Soos in Weert als thuisbasis, worden er geregeld locaties gehost door het Weertse bedrijfsleven. JONG! komt regelmatig bij elkaar om onder het genot van een drankje bij te praten over alles wat ons beweegt.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: http://www.jongweert.nl/

jong
wim-alblas

Wim Alblas Photography

Met fotografie werken wij veelal samen met Wim Alblas van Wim Alblas Photography. Wij gaan als ‘tweede fotograaf’ mee naar bruidreportages, fotoshoots of familiereportages. De foto’s voor de bruiloft worden gemaakt vanaf het moment dat dag begint, het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals die door het bruidspaar ervaren wordt, waar emotie en blijdschap in herkent wordt.

Vervolgens worden de mooiste foto’s uitgezocht, eventueel ge-edit en in een fotoalbum verzameld. Hierin ondersteunen wij elkaar in. Wim heeft al vele reportages uitgevoerd.

Meer informatie: http://www.wimalblas.nl

MOODZ fotografie

Sinds eind 2018 werken wij samen met Karlijn Plomp van MOODZ fotografie. Karlijn is ook gevestigd in het bedrijvenverzamelgebouw De Verbinderij, waar wij zelf ook gevestigd zijn. MOODZ fotografie verzorgt zwangerschaps-, newborn-, lifestyle-, bruiloft- en sinds kort ook zakelijke shoots. Wij werken samen op het gebied van video in deze facetten.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken:
https://www.moodzfotografie.nl 

Dilento Digital

Dilento Digital is opgericht door Rico van Lent. Dilento Digital is gespecialiseerd in conversie optimalisatie, marketing automation en online advertising (Google Adwords, SEO en Social Advertising).

Falqon werkt samen met Dilento Digital om klanten te ondersteunen bij het optimaliseren en activeren van hun huidige website of webshop met als doel meer conversies te genereren. Dit doen we door de juiste digitale kanalen in te zetten (SEA, Social, SEO) en on-site conversie optimalisatie toe te passen zoals A/B testen.

Meer informatie: http://www.dilento.nl

Wilt u ook partner worden van Falqon Creative? Neem dan contact op met Thom Alblas.