Werkwijze

Home > Over ons > Werkwijze

Falqon Creative een full service digitaal bureau, gespecialiseerd in online marketing, grafisch ontwerp, webdesign, fotografie en video in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit een grafisch vormgever, webdesigner en marketing specialist, die tevens Google gecertificeerd is. Ieder project heeft een op maat gemaakte werkwijze op zich. Echter zijn in de basis wel algemene stappen die wij uitvoeren tot het succesvol en tot tevredenheid afronden van deze projecten.

1. Onderzoek

Kennis en inzichten zijn altijd nodig om een richting te kiezen. In samenwerking met de klant wordt er bepaald wie u wilt bereiken, wat u wilt bereiken en hoe u dit wilt bereiken. Buiten onze eigen kennis en inzichten kijken en onderzoeken wij graag naar de gebruikerservaringen en overige informatie uit de branche. Daarvoor zijn niet altijd diepgaande wetenschappelijke onderzoeken nodig. Wij kiezen om die reden voor actiegedreven onderzoek met bondige analyses en praktische adviezen.

2. Concept & creatie

Naar aanleiding van de onderzoeksfase wordt er bepaald welke kanalen er worden ingezet. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijhorende doelstellingen. Uiteraard wordt hierbij goed in oog gehouden wat de bijdrage (attributie) van ieder kanaal aan een uiteindelijke resultaat of conversie kan zijn. Wij maken in samenwerking met de klant een duidelijke planning, zodat zij altijd zicht hebben op de voortgang van het project of campagnes.

3. Implementeren & optimaliseren

Op basis van inzichten, de strategie en het concept zullen we beginnen met de uitvoer en implementatie. Er zullen verschillende feedback momenten plaatsvinden, waar wij samen met de klant gaan testen wat het beste werkt en bij de strategie en doelstellingen past. Mochten er zaken naar boven komen die verbetert kunnen worden, dan zullen deze verder geoptimaliseerd worden tot het punt dat alles live kan gaan.

4. Oplevering

De laatste stap is de oplevering van het project of campagne. Of dit nu het live zetten van de website is, afronden van een logo of het lanceren van een Google AdWords campagne. Voor het uitvoeren van bijvoorbeeld social advertising of zoekmachine adverteren zal di niet het eindpunt zijn. We gaan ervoor zorgen dat de doelstellingen zoals voorafgaand zijn bepaald worden bepaald. We optimaliseren de kanalen en advertenties tot we de verschillende doelstellingen hebben bereikt en eventueel nieuwe doelstellingen worden opgesteld.

Voor het opleveren van branding of webdesign zorgen wij er altijd voor dat u volledig eigenaar bent van het afgeronde materiaal. Hiermee willen we voorkomen dat de klant afhankelijk is van `falqon Creative. Dit past in onze visie van helder en transparant werken.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0495-587291 of ons contactformulier.