Bedrijfsfotografie

Dat blijft zo lekker plakken

Fotografie is een visuele weergave, waar jouw doelgroep een goed inzicht krijgt waar jij en / of jouw bedrijf voor staat.

Of het nu gaat om een prachtige bedrijfsreportage of sfeerimpressie. Uiteindelijk gaat het om het plaatje wat je maakt. Het versterkt het imago van jouw bedrijf die past bij jullie identiteit. En het is elke keer weer een uitdaging!

De aanleiding van een bedrijfsreportage hoeft niet altijd bij een nieuwe website te zijn. Bedrijfsfoto’s van jouw bedrijf kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen we personeelsfoto’s maken voor drukwerk of andere reclame uitingen. Foto’s waar werknemers trots op zijn en waar werkzoekenden enthousiast van worden. De persoonlijke aanpak creëert direct een vertrouwde band. Ook is een goed portret handig om te gebruiken voor Facebook, Instagram en LinkedIn, want ook social media is tegenwoordig niet meer weg te denken in het (zakelijke) leven.

Bedrijfsfotografie kan ook gemaakt worden naar aanleiding van een bepaalde gelegenheid.

Denk hierbij aan een bedrijfsjubileum of personeelsfeest waar een mooie expositie aan is gekoppeld. Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen en elk verhaal vertel je makkelijker met beelden. Bedrijfsfoto’s geven jouw bedrijf een gezicht, het beeld achter jouw onderneming.

Professionele foto’s zorgen voor een onderscheidend karakter en laat zien waar jullie voor staan. Het laat zien hoe jullie bedrijf eruit ziet, wat jullie maken of verkopen en wat jullie uniek maakt. Er is een grote inzetbaarheid van bedrijfsfoto’s. Ze kunnen gebruikt worden voor het drukken van flyers, brochures, visitekaartjes, cadeaubonnen, maar ook jaarverslagen kunnen ermee worden aangevuld. Niet alleen voor print media is een bedrijfsreportage handig inzetbaar, ook voor op de website en sociale media wil je goede beelden hebben van jouw onderneming.

Het stopt niet na de fotoreportage op locatie of in de studio. Er wordt een selectie gemaakt die wij verder gaan perfectioneren in de nabewerking. Niets is leuker om een beeld wat al goed gelukt is na te bewerken om tot een nog beter resultaat te gaan.

Nieuwe foto’s nodig?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!