Event fotografie

Waar is dat feestje?

Een goed georganiseerd evenement kan een geweldig visitekaartje voor je bedrijf zijn.

De foto’s die hieruit voortkomen, kunnen als communicatiemiddel worden ingezet. De mensen kunnen in één oogopslag de sfeer van het event en je bedrijf zien. Door te kiezen voor professionele event fotografie, kun je het event echter zo vaak herbeleven als jij dat wilt!

Wij kunnen voor verschillende evenementen voor fotografie zorgen, zoals een beurs, gala, PR-event, symposium, congres, nieuwjaarsbijeenkomst, borrel of workshop. Jouw event wordt in al zijn facetten in beeld gebracht. Denk hierbij aan de sfeer, het programma, het plezier van de bezoekers, de hoogtepunten, de emotie en de details die het evenement uniek maken. Op deze manier wordt er ook gefotografeerd vanuit alle mogelijke hoeken en standen. De sfeerreportage vertelt het verhaal van het evenement op een aantrekkelijke wijze. Bij het zien van event-foto’s moet je het gevoel krijgen dat je erbij bent geweest of dat je wat gemist hebt.

Wij staan wel te springen om je evenement bij te wonen!

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Event video is een perfecte bron van content voor, tijdens en na een evenement.

Een fotoreportage van jouw event kan ook gecombineerd worden met een event video. Het kost veel tijd en energie om alle sprekers en gasten bij elkaar te brengen. Evenementen video’s zijn de beste manier om alle belangrijke toespraken en presentaties permanent bij te houden.

Een aftermovie van het evenement geeft een unieke sfeer weer. Event video is een perfecte bron van content voor, tijdens en na een evenement. Wij werken zowel met losse camera’s als met vaste opstellingen voor integrale opnames. Daarbij kan de opname apparatuur ook gekoppeld worden aan de aanwezige audio apparatuur voor een ideale geluidsregistratie.