Huisstijl ontwerp.

Wat is jouw visuele identiteit?

De beeldtaal van jouw merk stopt niet bij een logo. Het uit zich in alles wat je digitaal of fysiek naar buiten brengt.

Met jouw eigen huisstijl onderscheid jij je van jouw concurrenten en laat je een goede eerste indruk achter bij jouw klanten. De huisstijl is namelijk het gezicht van jouw bedrijf. Hierdoor is de huisstijl van onschatbare waarde. Het is een belangrijk middel om de sfeer van jouw bedrijf of product neer te zetten en nieuwe klanten te binden. Herkenning wekt vertrouwen op. Daarnaast helpt het om de kernwaarden en visie van jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Het ontwerp van jouw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of een reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met jouw wensen, jouw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. De ontwikkeling van jouw huisstijl wordt op de juiste wijze uitgevoerd. Daarnaast ontwerpen wij naast het offline drukwerk ook de social media pagina’s, nieuwsbrieven en websites

Samenwerken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Met jouw logo als uitgangspunt kunnen we voor iedere uiting een passend ontwerp maken.

Wij houden rekening met jouw wensen en zullen dit meenemen om tot een prachtig eindresultaat te komen. De feedback die jij gegeven hebt op het concept wordt verwerkt en omgezet naar een uiteindelijke ontwikkeling van de huisstijl. Onder huisstijl vallen de volgende zaken:

  • Visitekaart: Een visitekaartje is misschien wat ouderwets, maar nog steeds wel handig om uit te delen.
  • Briefpapier: Wil je facturen of andere brieven via de post versturen naar klanten dan kan je briefpapier laten ontwerpen.
  • Envelop: Wil je op een professionele manier brieven versturen, laat dan een envelop ontwerpen.
  • E-mail handtekening: Tijdens al het mailen wil natuurlijk wel je identiteit meegeven.
  • En nog veel meer! Het kan zo uitgebreid als je zelf wilt, je kan tegenwoordig bijna alles laten bedrukken.

Je kunt zelf een drukker uitkiezen waar jij je prettig bij voelt. Uiteraard kunnen wij jou hierin ook adviseren of dit volledig uit handen nemen. Wij maken een unieke huisstijl die bij jou past!