Zoekmachine adverteren (SEA)

Slimme campagnes met hoog ROI

Zoekmachine adverteren, ofwel SEA, staat voor het ranken in de zoekmachines middels betaalde advertenties.

Google Ads is een van de best converterende advertentie kanalen binnen online marketing. Dit komt omdat mensen gericht op zoek zijn naar een antwoord op de vraag die ze hebben. We gaan voor jou een nieuw of verbetert online marketing fundament bouwen met relevante betaalde advertenties binnen het kanaal Google Ads.

Op basis van kwalitatieve en relevante online marketing campagnes, die we samen gaan ontwikkelen, gaan we de juiste doelgroep(en) bereiken, beïnvloeden en overtuigen. Op basis van de klantbehoeften zal er een strategie met meetbare doelstellingen en gerichte doelgroep(en) uit voortkomen.

Om nog gerichter en meer data-gedreven te kunnen sturen op de behaalde resultaten via alle kanalen, gaan we op basis van de doelstellingen een real-time dashboard inrichten met de juiste metrics. Op deze manier kunnen we de investeringen (kosten van campagnes) en opgeleverde resultaten inzichtelijk maken; in totaal, per kanaal, per week, per kwartaal of per jaar. Ook maken we inzichtelijk wat de bezoeker exact doet op jouw website. Bijv. bekijken ze de juiste pagina’s, vragen ze advies aan, op welke manier, etc. 

Direct resultaat

Direct zodra je de Google Ads campagnes online hebt gezet, worden de advertenties zichtbaar en meetbaar wanneer er op de ingevoerde zoekwoorden wordt gezocht.

Gerichte bezoekers

Met de targetingopties van Google Ads kun je de advertenties aan de juiste doelgroep laten zien! Zo weet je zeker dat je advertenties aan de juiste mensen worden getoond.

Smart-bidding

Wij omarmen de machine-learning technologieën van Google. Uit eigen ervaring behalen wij de beste resultaten met de nieuwste smart bidding strategieën binnen Google Ads.

Zoekmachine resultaten boeken samen met een Google Ads Partner?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Als gecertificeerd Google Ads Partner sturen wij altijd op een zo hoog mogelijk ROI van de campagnes.

Daarom starten we altijd met een pilot, afhankelijk waar het bedrijf staat, om samen het bestaande online marketing fundament of nieuw online marketing fundament op te bouwen. 

Vervolgens evalueren en optimaliseren we continue, in afstemming met de klant, waar we staan en wat het heeft bijgedragen aan de doelstellingen. Binnen de pilot bouwen we voldoende data op om inzicht te krijgen wat wel en niet werkt en zo te groeien naar de juiste combinatie aan advertentie kanalen met als doel de doelstellingen te behalen. Deze dienen met KPI’s nog concreter gemaakt te worden.