Social advertising

Campagnes met een gerichte boodschap

In de online marketing mix is social advertising niet meer weg te denken.

Social advertising is het inzetten van betaalde campagnes op sociale media kanalen om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Social advertising biedt veel kansen in de verschillende fases van de customer journey.

Adverteren op social media vergt een plan van aanpak met een duidelijke strategie. Het is belangrijk eerst te inventariseren wie jouw doelgroep is, waar deze zich bevindt en hoe wij deze het beste kunnen bereiken. De betaalde campagnes staan in het teken van het bereiken van nieuwe doelgroepen. Door ervaring weten wij dat social advertising zeer specifieke targeting mogelijkheden biedt. Vervolgens starten wij met het formuleren en realiseren van de campagnestrategie. Zoals bekend heeft social media een bulk aan data die gebruikers van het platform produceren. 

Door slim gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken, te raken en uiteindelijk te laten converteren. Om de campagnestrategie zo effect mogelijk in te zetten en de kans op succes te vergroten, vormt relevantie en een gerichte boodschap een groot onderdeel. Voor de B2B markt maken wij gebruik van de volgende social media platformen.

Advertentie mogelijkheden:

LinkedIn

LinkedIn is een uiterst geschikt kanaal voor B2B bedrijven om te adverteren op de zakelijke markt.

Facebook

Facebook biedt volop mogelijkheden voor vergaand gesegmenteerde campagnes en testen voor meer ROI.

Instagram

Bereik effectief (vooral) jonge doelgroepen & benut prima e-commerce features met Instagram

Youtube

Als twee na grootste zoekmachine ter wereld biedt YouTube tal van advertising mogelijkheden

Social advertising inzetten om jouw bedrijf een boost geven?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Met social advertising vergroot je je aantal volgers, versterk je het imago en bouw je aan waardevolle klantrelaties!

Door zo goed mogelijk op de customer journey in te spelen in combinatie met de strategie die wij ontwikkeld hebben, zal de social media adverteren meer successen brengen.

Wij bepalen samen de social doelstellingen en het budget, richten de social campagnes volledig in, testen, analyseren en optimaliseren de campagnes gedurende de doorlooptijd. Hierbij horen A/B testen, dynamische remarketing acties, doelgroep en customer journey analyses, etc. Wat voor het ene bedrijf werkt, werkt voor het andere bedrijf niet. We kunnen je voorzien van strategisch advies. Wij helpen bedrijven online groeien als digital marketingbureau. Hierbij moet je denken aan groeien in termen van meer leads, omzet en naamsbekendheid.