Wervingsvideo

Ik neem aan van wel

Hoe kun je je onderscheiden dat talenten voor jouw bedrijf kiezen? Met een professionele wervingsvideo!

Een wervingsvideo laat zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Het zoeken naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo maken, kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar jou toe komen in plaats van andersom. De uitstraling van jouw organisatie is de rode draad van de video en wat je te bieden hebt voor (toekomstig) personeel wordt op een originele en passende wijze getoond.

Als jij een wervingsvideo wilt laten maken, dan moet het doel centraal staan. Alleen vacatureteksten is niet meer onderscheiden in deze tijd. Creëer beleving van jouw bedrijf met een wervingsvideo. Zonder boodschap en verhaal, blijf je de concurrentie niet voor en komt de bedrijfscultuur van je organisatie niet goed over. Door middel van een wervingsvideo laat je zien waarom jouw organisatie de beste en leukste is om voor te werken. Een recruitment video is een veelzijdige tool die je breed kan inzetten. Met goede films zet je de doelgroep aan tot actie. Hierdoor creëer je het juiste effect bij kandidaten en werkzoekenden.

Het werven van personeel anders aanpakken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Een video waar jij en jouw collega’s trots op kunnen zijn!

Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Wij kunnen langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die vertellen over hun baan of de functie die vrij komt. Of we kunnen quotes halen uit dat interview waar we motiverende shots overheen monteren.

Wij maken een recruitment video die indruk maakt op kandidaten. Ons streven is een ultieme wervingsvideo maken die de doelgroep aanspreekt om bij jouw organisatie te komen werken. We verdiepen ons vooraf in jouw organisatie, denken creatief mee, stellen samen een script op en komen we uiteindelijk tot de montage die aansluit bij jouw wensen.