Webshop ontwikkeling

Jouw 24/7 winkel

Als extra verkoopkanaal naast jouw eigen winkel zul jij verschillende klanten zowel offline als via het internet kunnen bedienen.

Naast dat een webshop altijd open is, is er natuurlijk een enorm bereik die gerealiseerd kan worden om mensen jouw producten te laten kopen. Een webshop is betaalbaar en jij kunt jouw klanten snel jouw diensten verlenen.

Met een focus op de juiste elementen, een werking die jouw bezoeker verwacht en professionele uitstraling creëren wij een webshop die converteert. Uiteraard is alles meetbaar dankzij het rapportage programma. Heldere informatie, prijzen en duidelijke voorwaarden. Wervende productteksten en fantastische afbeeldingen zijn belangrijk. Veel consumenten kopen alleen producten bij een webshop die is aangesloten bij een keurmerk. Allemaal factoren die van jouw webshop het succes bepalen.

Denk je na over het laten maken van een nieuwe webshop?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Een professionele webshop laten bouwen die uw conversie verhoogd; dat is waar de focus van ons ligt.

Bij een webshop ontwikkeling maken gebruik van het CMS systeem WordPress met WooCommerce. Dit zeer gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat jij zelf makkelijk producten kan toevoegen, aanpassen en de voorraad bijhouden in een of meerdere productgroepen. Het systeem kan actief jouw voorraad bijhouden. Ook beheer je heel eenvoudig kortingen, bestellingen, betalingen en retouren.

Jouw webshop moet perfect aansluiten aan de wensen van jouw online doelgroep. Daarnaast moet dit medium eenvoudig in het gebruik zijn en direct duidelijkheid voor bezoekers scheppen. Wij bouwen vanuit een heldere websitestructuur. Je kunt bij ons een webshop laten bouwen die voor zowel beginners als voor de meest ervaren winkeliers de oplossing bied. Een webshop laten bouwen die meer klanten bereikt, boeit en bindt. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de enorme stijging in mobiele conversies. Daardoor is het erg belangrijk dat de webshop responsive is.

Wij kunnen je webshop van een webshop keurmerk voorzien. Dit geeft extra vertrouwen bij jouw potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat webshops met een keurmerk meer verkopen dan webshops zonder keurmerk. De producten uit jouw webshop kunnen via een recensie module of recensie pagina worden beoordeeld. Onze marketing specialist kan je ondersteunen op het gebied van SEO en SEA.