fbpx

Website ontwikkeling.

De voor- én achterkant.

Een krachtige website is hét online visitekaartje van jouw organisatie.

Heeft jouw bedrijf geen (goede) website? Dan is dat een gemiste kans voor jou en jouw bedrijf. Een website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Een goede, representatieve website zorgt voor meer naamsbekendheid, vindbaarheid en vergroot de kans om nieuwe klanten te werven.

De website ontwikkeling draagt de identiteit uit van jouw bedrijf en creëert een imago bij bezoekers. De basis voor een goede website is het bepalen van de juiste strategie. Bedrijfsimago, vormgeving, klantbehoeften, doelgroepbenadering en meetbaarheid nemen wij mee in ons plan om jouw website een succes te maken. Naast een aantal grafische voorstellen zorgen wij ervoor dat alles technisch perfect werkt. We streven ernaar om zo een gebruiksvriendelijk systeem voor jou op te bouwen, dat deze na realisatie zelf door jou onderhouden kan worden. Het onderhouden van jouw website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelen ervan, aangezien de concurrentie ook niet stilstaat.

Samenwerken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Door de gebruiker als uitgangspunt te gebruiken voor het ontwerp van de website kun je een hoop moeilijkheden voorkomen.

Website usability staat voor de gebruiksvriendelijkheid van een website. Een mooi uitgedachte website wordt aan de hand van website usability ook daadwerkelijk gebruiksvriendelijk, waarmee er een goede basis voor succes kan worden gelegd.
Een website is bedoeld voor de eindgebruiker en hier moet dan ook op worden ingespeeld. Wij nemen daarom altijd de gebruiker als uitgangspunt bij het ontwikkelen en verbeteren van een website. De website moet goed aansluiten bij de behoeftes van de doelgroep en vooral gebruiksvriendelijk, snel en toegankelijk zijn.

Door conversie optimalisatie is het mogelijk met relatief weinig inspanning meer succes te boeken, ook als de bezoekersaantallen gelijk blijven. Veelal ligt de focus van bedrijven op het genereren van meer bezoekers om betere resultaten te behalen. Uit onze ervaring komt naar voren dat het optimaliseren van conversie vaak meer rendement oplevert.

Wij realiseren websites van concept tot uitvoering. Wij ontwikkelen jouw nieuwe website in jouw eigen kleuren en bedrijfsvormgeving. Naast een prachtig design is een hoge ranking in de zoekmachines erg belangrijk voor uw vindbaarheid. Zo zorgen wij ook voor SEO optimalisatie. We richten alles op maximaal resultaat.