Video.

Breng jouw verhaal in beeld

Video is een krachtig middel om emotie, informatie en entertainment samen te brengen op een manier die woorden en foto’s niet kunnen. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld vormen van jouw organisatie. Ook werkzoekenden kun je enthousiasmeren om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en boeiend wordt overgebracht. Met een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit maken we video’s die bijblijven.

Brainstorm

In een creatieve sessie bespreken we jouw wensen en doelen. Samen ontwikkelen we een sterk concept dat jouw verhaal op de beste manier vertelt.

Pre-productie

We werken het concept verder uit en plannen alle details. Van script tot locatie, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid.

Productie

Het moment van actie! We filmen volgens het draaiboek en zetten jouw verhaal in beweging. Onze ervaren crew zorgt voor de perfecte shots.

Edit

De laatste hand wordt gelegd aan de video in de montage. We combineren beelden, geluid en effecten tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bedrijfsvideo.

Jouw bedrijf in de spotlights

Wil je jouw bedrijf op een dynamische en boeiende manier presenteren? Onze bedrijfsvideo’s doen precies dat. We leggen de kern van jouw organisatie vast en presenteren het op een manier die zowel informatief als aantrekkelijk is. Van het tonen van je kantoor en productieprocessen tot interviews met je team. Geen saaie bedrijfsfilmpjes hier; wij maken van jouw verhaal een blockbuster. Laat ons jouw bedrijf op zijn best laten zien.

Aftermovie.

Leg de sfeer van jouw event vast

Een aftermovie is de perfecte manier om de hoogtepunten van jouw evenement vast te leggen en te delen. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, conferentie, symposium of productlancering. Wij vangen de sfeer op en leggen de meest memorabele momenten vast op video. Met een mix van dynamische beelden, opzwepende muziek en creatieve montage, maken we een aftermovie die de energie en emotie van het evenement perfect weergeeft. Laat ons jouw verhaal vertellen op een manier die iedereen opnieuw laat genieten.

Wervingsvideo.

Trek het beste talent aan

Op zoek naar nieuw talent? Een wervingsvideo is de perfecte manier om potentiële medewerkers een kijkje te geven in jouw bedrijfscultuur en hen enthousiast te maken voor een nieuwe uitdaging. Het zoeken naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo maken, kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar jou toe komen in plaats van andersom. De uitstraling van jouw organisatie is de rode draad van de video en wat je te bieden hebt voor (toekomstig) personeel wordt op een originele en passende wijze getoond. Met onze creatieve aanpak laten we zien waarom jouw bedrijf de beste plek is om te werken.

Video cases waar we trots op zijn!

Ontdek ons portfolio van video cases waarin elke video creativiteit en professionaliteit weergeeft. Deze cases zijn het bewijs van onze passie om jouw merk in de spotlight te zetten.

Bedrijfsvideo

COVID-19 in Weert

De lege straten van Weert
Van 2020 tot 2022 was de hele wereld in de ban van het COVID-19 virus, kortweg het Corona...

Breman

Iedereen energiepositief!
Iedereen energiepositief, daar gaan ze voor bij Breman! Meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en...
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo
BedrijfsfotografieBedrijfsvideo

Van Geleuken Infra

Meer dan alleen graven!
Je kent het wel, de stoep ligt in de straat open en je kan maar moeilijk bij je...

Aben & Slag Advocaten

Het recht op een frisse, nieuwe uitstraling
Aben & Slag Advocaten is al jarenlang een juridisch begrip in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant. Met...
Online marketing strategieSocial AdvertisingGoogle AdsWebsite ontwikkelingHuisstijl ontwerpBedrijfsvideo
Bedrijfsvideo

Albert Heijn Heerschap

Van geel naar blauw
Heerschap is in Weert en omgeving al enige tijd een begrip in de supermarkten wereld en in begin...

Werken bij Clement Group

Een knap staaltje werk
Clement Group verzorgt metaaltechniek op een absoluut topniveau. Clement group is een full service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit...
BedrijfsfotografieGoogle AdsWebsite ontwikkelingWervingsvideo

Ben jij ons nieuwe succesverhaal?

Klaar om de groei van jouw bedrijf een boost te geven met content die écht impact maakt? Laten we samenwerken om iets spectaculairs te creëren. Jouw succesverhaal begint hier!