fbpx

Webdesign Bureau.

De voor- én achterkant.

Falqon Creative maakt professionele websites en webshops op maat met het cms systeem WordPress en WooCommerce.

Webdesign Bureau, dit is waar je in Google op zocht en zo ben je bij ons terecht gekomen. Dit laat zien dat goede SEO teksten erg belangrijk zijn bij het maken van een website of webshop. Wij helpen jou graag om jouw business online te laten groeien. Alle websites die wij als webdesign bureau maken worden in jouw eigen huisstijl opgeleverd en zijn voor ieder device geperfectioneerd. Met onze heldere aanpak van ontwerpen, meten en verbeteren komen deze specialismen optimaal tot hun recht. Het is belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent, daarom gaan wij transparant te werk.

Onder onze webdesign activiteiten vallen de volgende diensten:

Samenwerken?

Kom in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Webdesign Bureau die met jou meedenkt

De websites die wij realiseren worden volledig op maat gemaakt. Want, ieder bedrijf is anders en heeft haar eigen verhaal. Na een onderlinge creatieve sessie leveren wij jou uitgebreide wireframes en designs aan. Vervolgens gaan wij de website maken in WordPress waar jij op ieder moment kan mee kijken naar de actuele status. Een website laten maken bij ons betekent dat je nergens aan vast zit, na oplevering eenvoudig in beheer is en volledige SEO geoptimaliseerd is. Naast het bouwen van een website maken wij ook webshops in WooCommerce. Het is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk door jou te beheren. Jouw webshop laten maken door ons zal zorgen voor meer bezoekers en een hogere conversie. De webshop zal optimaal compatible zijn voor ieder apparaat. Naast dat de webshop goed dient te werken op een desktop, zal dit ook zijn voor de tablet en smartphone. We zorgen aan de achterkant voor dat de webshop helemaal zoekmachine vriendelijk (SEO ready) is. Daarnaast kunnen wij als gecertificeerd Google Partner jouw website een extra boost geven via Google Ads.

Middels een video instructie zullen wij jou wegwijs maken hoe jij jouw eigen website makkelijk kunt beheren. Een website laten maken bij Falqon Creative betekent ook automatisch dat het gericht is op resultaat en conversies.

Webdesign Bureau bij jou in de buurt!

Naast onze werkzaamheden die wij op locatie kunnen uitvoeren, vinden ook een groot deel van onze werkzaamheden plaats vanuit ons kantoor in Weert, op nog geen 5 minuten rijden vanaf de A2. Weert wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd, op ongeveer 5 km van het Noord-Brabantse land. Het is dus makkelijk bereikbaar met gratis parkeren. Het is bij ons altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Zo weet je als beste waar je aan toe bent of adviseren wij jou graag op het gebied van webdesign. Met onze werkzaamheden, advies en onze samenwerking gaan we ervoor zorgen dat jouw website op de juiste manier wordt ingezet. Wij laten samen jouw expertise zien, trekken de juiste doelgroep aan en uiteindelijk een stijging van jouw omzet. Samen zorgen wij voor online groei